Yleistä Vuosaaren Marttojen toiminnasta

Artikkeli Vuosaari- lehdessä

Vuosaaren Marttayhdistys

Yhdistyksemme on toiminut Vuosaaressa vuodesta 1953. Olemme Vuosaaren vanhin suomenkielinen yhdistys. Jäseniä meillä oli vuoden 2019 lopussa 85.

Vuosaaren Marttayhdistys ry on Uudenmaan Marttojen jäsenyhdistys.

Jäsenemme voivat osallistua erilaisiin Uudenmaan Marttojen järjestämiin tapahtumiin esim. ruokakursseille.

Tiedotamme

Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla vuosaarenmartat@gmail.com

Monipuolista toimintaa:

Marttailtapäivät

Torstaisin 2 – 3 viikon välein klo 14.00, Vuosaaren kirkolla, Satamasaarentie 7
Tapaamisissamme on jokin teema (terveys- ja hyvinvointi, kirjallisuus,  matkailu, historia jne.)

Kässärit

Joka toinen tiistai klo 12.00 Vuosaaren kirkolla, Satamasaarentie 7
Teemme käsitöitä (villasukkia, vauvanmyssyjä, lapasia ym.) sekä askartelemme esim. joulu- ja  onnittelukortteja

Liikunta

Keväällä ja alkusyksystä yhteisiä kävelyretkiä Vuosaaressa

Kulttuuri

Käymme teatterissa konserteissa, taidenäyttelissä, elokuvissa, museoissa

Retket

Tutustumme pääkaupunkiseudun ja etelä- Suomen nähtävyyksiin

Muita tapahtumia

Teemme tiivistä yhteistyötä esim. Vuosaaren seurakunnan, Vuosaari-seuran ja Vuotalon  kanssa.             Osallistumme joulumyyjäisiin kauppakeskus Columbuksessa sekä  Vuosaaren kesäjuhliin Mustakiven puistossa. Vierailemme lähiseudun palvelutaloissa.

Tule mukaan!

Opi uutta martoissa, vaikuta ja viihdy!

Marttaile omalla tavallasi – ole juuri niin aktiivinen kuin haluat: tule mukaan tiiviiseen toimintaamme tai seuraa tapahtumia ja kursseja netissä. Molemmilla tavoilla pääset osaksi yhteisöä, saat avuksesi neuvot ja vinkit sekä tuet tärkeää toimintaamme suomalaisten kotien arjen parantamiseksi.